kan het gebeuren dat een winkel verbod eerder word opgeheefen dan gepland ?

Een vriend van me had een winkel verbod voor het uit schelden met ziektes naar een kassa meder werkster hij heeft der heel erg spijt van tog heeft jij een verbod van een jaar. Wij vinden dit heel erg

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee, zo'n verbod wordt niet weer ingetrokken. Ten eerste al, omdat het intrekken van het verbod veel administratief werkt vergt van de winkel en van de politie. Het winkelverbod is uitgereikt in bijzijn van de politie. De politie heeft daarna in de politiesystemen van alles moeten registreren over dit verbod. Dat is niet zo maar meer terug te draaien.

Het kan gebeuren, maar de kans is klein. Wie zijn billen brandt moet op de blaren zitten. Ik hoop dat hij er wat van leert! (En natuurlijk, hij zal zijn redenen hiervoor hebben, maar je scheldt mensen niet uit!)

Dat zou kunnen als hij laat zien dat hij oprecht spijt heeft. Excuus aanbieden en een keurige brief, zonder taal vouten naar de winkel sturen. Vrijwillig schoonmaakwerkzaamheden gaan doen bij die supermarkt. Aanbieden dat hij als kassa hulp de klanten gaat helpen met inpakken van de boodschappen en deze dan naar de auto brengt. Dan maakt hij zeer zeker kans.