Hoe heet de site waar (o.a) soms tijdelijk gratis producten te verkrijgen zijn?

Ik zie deze wel eens op facebook langskomen. Er wordt dan afgeteld hoelang de actie nog duurt, je moet wel verzendkosten betalen natuurlijk. Ik ben even de site kwijt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Vermoedelijk bedoel je Koop het gratis. Bij KoopHetGratis.nl brengen ze per aanbieding alleen de verzendkosten in rekening. Deze kunnen variëren tussen 3,95 en 5,95 afhankelijk van het product. Elke dag hebben zij speciaal voor de fans van hun Facebook pagina bij elke aanbieding een Share&Win actie. Ze geven afhankelijk van de aanbieding een product weg per x aantal keer dat de aanbieding op Facebook gedeeld is.

Bronnen:
https://www.koophetgratis.nl/faq

Waar ik veel op kijk is Gratis247 te vinden op www.gratis247.nl het leuke van deze site is dat er dagelijkse nieuwe gratis acties worden vermeld en dat je alle rubrieken kunt bekijken. zo vindt ik persoonlijk de rubriek gratis producten er leuk. Ik moest laatst een nieuw energie contract afsluiten en vond op deze site een leuke actie met een gratis tablet van wel € 299.-. Een prima ding wat ik na enkele dagen al in huis had. Gratis247 kan ik echt aanbevelen. Groeten, Sjaak Timmeren.

Bronnen:
https://gratis247.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100