is de BSshop een betrouwbare site?

Iemand ervaring met deze site? Www.BSshop.nl

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Denk het wel daar de benodigde contact gegevens aanwezig zijn op de website,het is pas gevaarlijker als die er niet zijn: http://bsshop.net/index.php?route=information/contact Adres: BSshop Rotterdam 3022DR Veelzigtstraat 23a Kvknr: 57008981 Btwnr: NL852400275B01 Telefoon: 0614168375

Ik weet het niet zeker, maar mij geeft het geen vertrouwd gevoel. Ze hebben op de website niets van een webshop keurmerk, als ze aangesloten zijn aan zo'n keurmerk zou dat zeker op de website staan. Daarnaast ziet de website er ook een beetje knullig uit, het zegt niet veel maar is wel een eerste indruk. Mijn advies is naar een andere (web)shop, die zijn er genoeg!

Ziet er niet heel vertrouwd uit. Verbinding met de site en met de webwinkel zijn onversleuteld, ook als je aankopen gaat doen. dit betekend dat de verbinding niet beveiligd is, en als het ware "afgetapt" kan worden. Dit zou je ten minste verwachten van een site met webwinkel. Op het eerste gezicht ziet het er niet heel betrouwbaar uit, ik zou verder zoeken naar een andere webwinkel.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100