bestaat er al een Amerikaanse marktplaats?

Bestaat er al een marktplaats in het engels??

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Natuurlijk bestaat die, en die heet ebay. http://www.ebay.com Toegevoegd na 2 minuten: Ebay is opgericht in 1995, marktplaats in 1999. Ebay is sinds 2004 eigenaar van marktplaats. Toegevoegd na 16 minuten: Craigslist is geografisch opgesplitst in meerdere steden/regios, en is niet veel meer dan een electronisch variant van het prikbord zoals je bij de supermarkt ziet. De site verzorgt geen betalingen, geen biedingen, etc.

Craigslist en ebay zijn de amerikaanse marktplaats

Hoezo al? De grootste in Amerika schijnt deze te zijn: http://www.craigslist.org/about/sites/

Misschien wel het meeste in de buurt komt een site als recycler.com. http://www.recycler.com/details/17677500/guitar-speaker--fender Er zit alleen helemaal geen biedsysteem bij, dus ook geen nietszeggend biedsysteem zoals bij MP en ook geen veilingsysteem zoals bij ebay. Echter wel e-mail en/of bel contact (zoals ik MP gebruik geen bieding maar gelijk bellen, anders mailen en dan kortsluiten). Toegevoegd na 7 minuten: Hoe dan ook is het antwoord ja. Of je het nou op de ene(open bieding/geen bieding) of andere(veiling) manier wil doen. Als jij in Amerika je tweedehands reut kwijt wil, of je wil tweedehands spullen kopen dan is daar via meerdere sites een mogelijkheid toe. Toegevoegd na 39 minuten: http://www.similarsitesearch.com/alternatives-to/recycler.com

Jazeker! Er zijn 2 grote, namelijk www.ebay.com en www.craigslist.org Ook is er www.etsy.com , voor handgemaakte spullen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100