Op welke sites kan ik gratis adverteren? Behalve marktplaats en Marktplaza. Ik wil mijn webshop wat bekender maken? --> Blackberry en Iphone hoesjes.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zoekertjes.be de website zoekertjes.be heeft een rustige kleuren, waaronder Bordeaux groot en violet licht paars. Er zijn verschillende rubrieken waarin je kan adverteren de grootste rubrieken zijn onder andere: -dieren en toebehoren fietsen en accessoires -Immo te koop -muziek en muziekinstrumenten -vakantie en toerisme -uiterlijke verzorging -tweedehands fiets Pandhuis.be De website www.pandhuis.be worden rechtstreeks doorverwezen naar www.pandhuis.nl. Deze website is naar mijn idee minder overzichtelijk dan zoekertjes.be. Dat komt mede door de drukke achtergrond, waarop blauwe sneeuwkristallen zijn te zien op een witte achtergrond. De grootste rubrieken zijn onder andere contacten, vakanties en 18+. Al met al lijkt de zoekertjes.be een meer serieuze website voor het aankopen en verkopen van spullen. Delcampe.com, maar deze is voor postzegels en andere dingen, niet geschikt voor blackberry en iphone hoesjes.

Ook op speurders en op tweedehands dat zijn ook gratis sites

Als het gaat om zelfgemaakte dingen dan is deze wel aardig: http://www.metdehand.nl Toegevoegd na 5 minuten: Deze ken ik niet, maar kan ook: http://www.sneup.nl/ http://www.adverteergratis.nl/ http://www.marktparade.nl/?gclid=CKie7p3-5K0CFQaIDgodTRVqLA

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100