Weet iemand waar je een site kan vinden waarbij je goedkoop leuke kralen kan kopen om sieraden van te maken?

Ik maak zelf sieraden en wil nog wat leuke kralen kopen die niet duur zijn. Weet iemand of er een site bestaat waar je leuke kralen goedkoop op kan bestellen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Goedkoop is natuurlijk relatief, maar ik heb op onderstaande website (artasja) al wel eens besteld, en vond het niet superduur. De andere heb ik nu snel op google gevonden. Overigens koop ik ook wel eens wat bij de Xenos.

Bronnen:
http://www.a-kralen.nl/?gclid=CP6Tj8u-0K0C...
http://www.artasja.eu/
http://www.dekralendoos.nl/

Hier zijn ook een paar site's. Veel succes!

Marktplaats; daar vind je heel veel kralen en relatief goedkoop. Soms ook van webwinkels, die opheffen, zeker nu vanwege de crisis. Wat je ook vaak ziet is dat mensen stoppen met een hobby en enorme hoeveelheden kralen te koop aanbieden voor weinig geld, omdat ze er vanaf willen.

Het allerleukste en meest origineel en het allergoedkoopste: Zelf je kralen maken van papiermache of papierpulp. http://hobby.blogo.nl/2010/07/05/hoe-kralen-van-papier-maken/ http://creatiefblogvandeweek.blogspot.com/2010/03/papieren-kralen-van-reclamefolders.html Toegevoegd na 1 minuut: Op de afbeelding wat kralen die ik zelf gemaakt heb.

www.dekralenoutlet.nl

Bronnen:
www.dekralenoutlet.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100