Ik heb over 2 weken een bruiloft. Nu heb ik thuis nog een donkergrijs pak, welke kleur overhemd en das kan ik hierbij dragen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Bordeaux-rood.

Lila, paars of roze overhemd vind ik er mooi bij staan. Das dan in de tinten van pak en overhemd.

Wit overhemd met lichtblauwe stropdas.

Hangt er natuurlijk vanaf of het erg 'fomeel' moet zijn. Met deze combinatie kan je echter best voor de dag komen.....

ik zou gaan voor paars of fel roze. staat goed bij grijs. das in zelfde kleur als hemd.

Het mooie aan grijs is dat alle kleuren erbij passen. Wat ik het mooist zou vinden bij een man met een donkergrijspak een witte overhemd en zwarte das. Wit overhemd, lichtgrijze das. Zwart overhemd, lichtgrijze das.

Mooi wit overhemd en als je het kan hebben, neem je er een met slim fit. Laat die das maar thuis, zo ouderwets. Veel plezier opput feest.

Alles kan bij grijs maar wat heel modern is, is een lichte kleur overhemd met in dezelfde kleur en dan donkerder de stropdas. Dus lichtgrijs overhemd met een donkergrijze stropdas of lichtblauw overhemd met een donkerblauwe stropdas enz. Toegevoegd na 8 minuten: Maar zonder stropdas een 2-kleurig overhemd is ook heel mooi.

Bronnen:
http://www.suitableshop.nl/overhemden.html

beste Jonn wij zouden een paarse das en een paars overhemd er bij doen. maar licht groen staat ook heel goed bij grijs. groetjes Roos en Flo

Bronnen:
mode

knal rood Toegevoegd na 1 minuut: , maar dan moet je wel bruin haar hebben. Dat is echt sexy. Toegevoegd na 13 minuten: stropdas dan he.

voor een iets nettere look zou ik gaan voor donkerblauwe overhamd met een zwarte of grijse das, maar dit kan mischien voor saai zijn met de combinatie grijs. dan kan de ook gewoon blauw nemen, met ee donkerblauwe stropdas. voor een iets speelsere look kan je het beste kiezen voor vrolijke kleuren zoals rood en groen. geel is ook leuk in combinati met een zwarte stropdas. successs

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100