Wat zijn goede middelen om je huid meer effen te maken?

Ik heb last (gehad) van acne en heb een vrij hobbelige huis. Zijn er middelen, die werken uitereraard, om je huid meer effen te maken. Wat zijn goede middelen daarvoor?

Toegevoegd na 1 minuut:
Ik zie dat ik een typefout heb gemaakt: *hobbelige huid.

Weet jij het antwoord?

/2500

volgens mij zijn daar geen smeerseltjes voor. Het zijn littekens. Er zijn wel wat meer drastische maatregelen. Daarvoor kan je naar de dermatoloog http://www.huidinfo.nl/acnelittekens.html

Dit kun je het beste aan een schoonheidsspecialist vragen, die kan je de beste tips geven, specifiek voor jouw huid. Toegevoegd na 1 minuut: Er gaan tegenwoordig ook veel mannen daar naar toe hoor, dus er is niks om je voor te schamen. Ik ben 22, maar had de laatste tijd weer veel last van puistjes en dergelijke. Samen met de schoonheidsspecialiste heb ik nu goeie producten gevonden die mijn huid weer gladder maken en puistjes verminderen.

een goede vitamine e creme die helpt heel goed tegen littekens.. Toegevoegd na 3 minuten: kijk even op de link welke producten er nog meer zijn http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/beauty/23061-littekens-vervagen-en-verwijderen.html

Make-up. Dat doen vrouwen ook. Maar anders, zijn de middelen te vinden IN jezelf. Omdat het jouw blik is over jezelf. Maar kijk eens naar jezelf. Zie je dan jezelf of alleen de reacties die je van anderen (zou) krijgen. Of zie je het beeld wat anderen over jouw hebben? Blijf bij jezelf en let niet op anderen. Die doen en zeggen namelijk alles om het zich voor zichzelf zo aangenaam mogelijk te houden. Als ze er niet voor jouw zijn, dan ben jij de enige die voor jouw is. Val dan ook jezelf niet af!!!

Ga naar ZBC Multicare in Hilversum en laat je huis door middel van een laserbehandeling weer mooi worden. En als je een verwijsbriefje krijgt betaalt de verzekering alles.

Bronnen:
www.zbcmulticare.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100