Waar vind ik een een jack van een mooie kwaliteit nepleer?

Ik heb een mooi leren jack, zo één van het soort dat nooit uit raakt. Ik heb hem al zeker tien jaar, draag hem nog steeds met plezier, maar als ik eerlijk ben is hij in die tien jaar wel iets te klein geworden.

Ik wil dus graag een vervanging voor mijn leren jack, maar heb wel een voorwaarde die het wat lastiger zoeken maakt: ik ben intussen vegetariër, en wil niet zo'n grote lap leer kopen.

Het moet dus nepleer zijn, maar wel van een mooie kwaliteit, niet een soort plastic dat 'goedkoop!' schreeuwt en na twee maanden al uit elkaar begint te vallen. Als het echt goed is (lees: toch minstens een paar jaar mee moet kunnen gaan zonder lelijke slijtage bij normaal dragen) mag het ook best wat kosten.

Ik heb een afbeelding toegevoegd om een idee te geven van de stijl: vrij kort, met een open rits (liever geen flap eroverheen), getailleerd model. De zakken op dit model vind ik mooi, maar daar ben ik niet speciaal aan gehecht, het mag ook gerust zonder zakken. Qua kleur denk ik aan klassiek donkerbruin, cognac of zwart.

Wie weet waar ik zoiets kan vinden in goede kwaliteit nep?

Bronvermelding voor de afbeelding:

http://www.heine-shop.nl/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Heine-HeineNL-Site/nl_NL/-/EUR/SH_ViewProduct-ArticleNo;sid=oemIW0kT9cUdWwW4uKMiMyUZlRfG25yNM2zuSr-RWtvrW59Lk-nuSr-Rm7G2oA==?ArticleNo=076809Y

Toegevoegd na 43 minuten:
Vergeten erbij te zetten: ik wil absoluut éérst kunnen passen en dán pas kopen, daarom dus geen postorderbedrijven of webshops.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Vega-life heeft een winkel op de Blauwburgwal in Amsterdam, vlak bij het Centraal Station.

Bronnen:
http://www.vega-life.nl/webshop/index.php?...

Je zou eens bij de Bijenkorf en andere luxere damesmodewinkels moeten kijken. Daar wordt tegenwoordig heel veel nepleer verkocht. Mijn dochter heeft vorig jaar een heel mooi jasje gekocht, niet te onderscheiden van echt leer. Kwam van een boetiek uit Deventer.

Dit zijn een aantal winkels, merken en websites over winkels met nepleer. Of ze er ook goede kwaliteit jacks verkopen, weet ik niet, maar wie weet zit er iets bij voor je: * Matt & Nat: http://www.mattandnat.com * Vegetarian Shoes: http://www.vegetarian-shoes.co.uk * Vegan Store: http://www.veganstore.com * Herbivore Clothing: http://herbivoreclothing.com * Interpunk: http://interpunk.com/ * http://unreasonable.org/node/10#online Toegevoegd na 34 seconden: Ook bij dat schoenenmerk hadden ze geloof ik wel een paar nepleren jassen.

Topshop is een goeie winkel, het is wel een UK winkel maar misschien zie je hier wel iets leuks qua leren jasjes

Bronnen:
http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/s...

bij de sting. ik hb hem nu al 5 jaar en hij is nog prima! andere winkels( ik weet niet of de kwaliteit daar net zo goed is, maar je kan kijken): zara vero moda only river island esprit american today (die zijn ook erg goed) en anders kan je altijd nog kijken in boetiekjes waar je langs loopt. dan kan je iets goedkoops kopen, wat mischien maar 2 jaar meegaat, maar dan koop je over 2 jaar weer een ander model, al je er zat van word. succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100