Waarom ruikt Zwitsal zo lekker ??

Wat is het stofje dat Zwitsal zo lekker doet ruiken??
ik smelt gewoon bij die geur...gelukkig hebben ze niet alleen zeep, was- en badderproducten, de haarlotion niet te vergeten en nu ook een eau de toilette...
Hmmmm ik ben een gelukkig mens !!!

Toegevoegd na 2 dagen:
ja hoor, gewoon te koop bij de drogist (DA en ETOS hebben het zeker)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hoe het stofje heet weet ik niet, maar ik denk wel te weten waarom jij (en met Jou vele volwassen vrouwen) het zo lekker vindt. Omdat zwitzal bij baby's gebruikt word, associeer je de geur automatisch met warmte, genegenheid, en misschien zelfs met de tijd waarin je geen zorgen had, je mama je lekker badderde, en je op haar arm in slaap mocht vallen.. het gaat dus niet speciaal om de geur, maar vooral om de herinneringen die je erbij hebt.

het is een hele zachte poederige geur, dat vinden veel mensen lekkerder dan een extreem zoete of frisse of sterke geur. en idd de associatie met lieve zachte babytjes die ook altijd heel lekker ruiken van zichzelf....

het is echt zo'n baby geurtje .lekker zacht en niet zo overdreven aanwezig. ik gebruik het nog steeds omdat het ook nog eens zorgt dat je haar lekker zacht blijft.

Welke stoffen erin zitten staan net zoals bij andere parfums en lotions op de verpakking... En de combinatie van deze ingredienten laat het zo lekker ruiken... Overigens is het wel of niet lekker vinden van een geur persoonlijk en gaat dat niet voor iedereen op =)

HET parfum zal bedrijfsgeheim zijn vermoed ik, op de verpakking staat wel 'parfum' maar niet waaruit dat bestaat. En ja, ik ben er ook fan van, terwijl ik het pas leerde kennen toen ik al ver in de puberteit was, dus geen babyherinneringen die eraan gekoppeld zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100