Waar kun je (betaalbare) jurken kopen voor een gala

Online winkel is goed, maar gewone ook.

Toegevoegd na 3 uur:
Is in Arnhem ook een hm en claires?

Weet jij het antwoord?

/2500

In Arnhem Toegevoegd na 2 minuten: Daar ben ik met mijn dochter geweest, is goed bevallen.

Bronnen:
www.dreamdresses.nl

Via Bonprix.nl. Dat is een hele grote internetwinkel. Prachtige jurken rond de 50 euro. Toegevoegd na 1 minuut: En Dressforless.nl is er ook zo één.

Als je op de 'centjes' wil letten kan je naast kopen, er ook een huren.....

Marktplaats is een bron voor dit soort jurken en bij de Peek en Cloppenburg hebben ze een hele afdeling relatief betaalbare jurken.

Ik weet niet wat je betaalbaar noemt. Ga anders eens bij Art kijken. Zeker nu, ze hebben uitverkoop. De jurken die ze daar hebben zijn apart, dragen goddelijk en kleden heel mooi af. Iedereen schijnt zich er mooi in te voelen. Ze zijn in ieder geval zeker geschikt voor een feest. Ik moet je waarschuwen: eenmaal iets gekocht van Art en je wilt nooit meer anders. Op de website zie je waar deze winkels te vinden zijn.

Inderdaad in Arhem, daar ben ik ook met mijn moeder geweest.... De winkel heet Dream Dresses en ze advieseren ook een goed naaiattelier die eventueel aanpassing aan de jurk kan doen voor niet al te veel geldl!! Succes ermee!

Bronnen:
http://www.24kingstreet.nl/

asos.com en dorothyperkins.com, heb je wel paypal voor nodig. En natuurlijk bij de H&M.. Ook soms bij de Only en Shop in shops bij de V&D (zoals Jane Norman en Oasis)

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100