Welk middel helpt het best tegen droge lippen?

Ik vind labello's enzo niet zo goed werken. Wat werkt wel goed?

Weet jij het antwoord?

/2500

Blistex tube. Die werkt perfect als je lippen heel droog of gesprongen zijn. Ik gebruik het ook gewoon voor onderhoud. Ook ideeaal bij een kapotte neus door veel snuiten.

je kan uierzalf proberen of purol dat gebruik ik altijd zelf vind ik purol beter verder zou ik niks weten succes ermee Toegevoegd na 4 minuten: oh ja vaseline helemaal vergeten werkt idd goed ty

Ik gebruik daarvoor Calendulan creme van VSM. Helpt heel goed tegen schrale huid, kleine (brandwondjes), huidirritatie enz. Te koop bij alle drogisterijen.

De Blistex werkt goed, maar je hebt hem ook met een kogel voorin, nee hij doorboort je lippen niet, en deze werkt super, heb vaak een sneetje int midden van me lippen, maar met deze gaat ie zo foetsieeeeeee.

Gewoon ouderwetse pot vaseline. werkt bij mi super

Ik gebruik altijd vaseline.... Werkt perfect!

ouderwetse 'cacaoboter'.

Voor het slapengaan insmeren met vette uierzalf. (Niet de witte).De vette blijft de hele nacht zitten, dus als je dan door de mond ademt drogen je lippen niet zo uit. En in uierzalf zit ook nog antibiotica, war bacteriedodend is.

Wat ik heb geprobeerd: speciale balsems, sticks, gewone vaseline, uierzalf. Bij mij helpt alleen Nivea, die gewone uit de blauwe doos. 's Morgens en 's avonds na het tandenpoetsen een beetje smeren en geen centje pijn meer.

Wat je kunt doen voor zachte lippen: -neem een suikerklontje en maak hem en heel klein beetje nat -scrub dan met het suikerklontje je lippen(kijk uit, het zal helemaal uit elkaar vallen! :P) en wees voorzichtig, want je lippen zijn heel teer. -als je klaar bent, was je de suiker even weg -smeer vervolgens je lippen in met een dikke laag vaseline! En wat betreft het beste middel: Iedereen heeft zo zijn eigen favoriete lipproduct die bij hem/haar goed werkt. Ik zou een beetje rond kijken en gewoon wat uitproberen, blijf niet haken aan een product, zoals de labello.

Weleda everon lippenbalsem geeft ook bij langdurig gebruik geen verslavingeffect (dat je steeds meer moet gebruiken om je lippen zacht te houden) Smeert daarnaast je lippen ook niet echt dicht Mijn dochter en ik zweren erbij.

Met de huid van je lippen is iets speciaals aan de hand: ze hebben geen talg- of zweetkliertjes. Een vettig laagje ontbreekt daarom op de lippen. Je lippen zijn daarom extra gevoelig voor omstandigheden als het weer. Als je verkouden bent en je neus zit verstopt, droogt het ademhalen door je mond ook de lippen uit. Lippenbalsem van Dr. Swaab voorkomt vochtverlies, velletjes en schraalheid, ik wil nooit meer iets anders dan deze lippenbalsem het werkt echt super!!

de lippenbalsem van clinic,wel duur maar erg goed.zitten geen smaakjes aan en geen kleurstoffen in.trekt gelijk in je lippen zodat je niet van die vette glanzende lippen hebt of houd.

Kamillosan zalf , een zalf die is gemaakt van vluchtige olieën en kamille bloem extracten . Bij de drogist verkrijgbaar en super snelle werking.

The bodyshop heeft van die potjes lippenbalsem, ruikt lekker en werkt goed.

ligt er aan of je een jongen of een meisje bent. meisje:verzorgende lipgloss (niet afdoen als je gaat slapen) jongen:vaseline

Ik vind Dr. Swaab echt de beste! Mijn vriendin vindt Vaseline heel fijn werken. En een vriend van me gebruikt het liefst Purol. Maar toch moet ik zeggen dat ik al heel wat mensen heb kunnen overtuigen van de goede werking van Dr. Swaab! Dat wil toch wel wat zeggen ;) Toegevoegd na 1 minuut: Het lijkt misschien vreemd om Vaseline body lotion op je lippen te smeren, maar het werkt wel!

Van de dokter heb ik voorgeschreven gekregen; mosterd met suiker ong 15 ml. drie uur laten intrekken, in de tussentijd niks drinken en niet praten. Als je het recept wilt neem dan contact met me op.

ik vind labello altijd wel erg goed werken, der is een klein tubetje in het blauw/groen weet niet mer precies hoe die heet maar die werkt echt goed!

Uiercreme/zalf . voor kloven etc, dat werkt nog het best, het lijkt een beetje op vaseline, maar dan moet je wel de vette hebben en niet de zalf

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100