Bestaat er ook een haarverf die wél lichter maakt, maar zo min mogelijk chemicaliën bevat?

Dus wel waterstofperoxide bevat, maar niet die andere troep (PPD, Ammonia(k), parabenen, PEG-..., enzovoorts)?

Ik ben er nu al een flinke tijd naar op zoek. Maar toch vind ik alleen de natuurlijke die dus niet het haar lichter maken, alleen dezelfde kleur of donkerder. En natuurlijk de gangbare haarverf die allerlei andere troep bevat.

Weet jij het antwoord?

/2500

als je zelf van nature blond bent of licht haar zou je je haar lichter kunnen maken met camillethee je zet gewoon de camille thee laat het afkoelen en spoel daar je haar mee laat het in de zon drogen of hoe je het gewend bent naar een aantal keer is je haar super licht en op een natuurlijke wijze gedaan

Ik heb er ook nooit één gevonden die troepvrij is, maar wel met mínder chemicaliën. De Garnier Stralend Blond lijn en de Garnier HerbaShine lijn bevatten in ieder geval geen ammoniak, dat scheelt al. Ik vermoed (maar heb geen ingrediëntenlijstje) dat van de twee merkwaardig genoeg de HerbaShine meer troep zal bevatten. Dat is namelijk zo'n 10-minutenkleuring, en ik kan me niet voorstellen dat je zónder sterke chemicaliën binnen tien minuten een dekkende permanente kleur kunt bereiken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100