Is hier een oplossing voor: mijn hoofdharen blijven aan mijn bril hangen, als ik de bril afdoe trek ik ze eruit (zie uitleg).

Als ik mijn bril afdoe, dan komen er altijd wat haren mee. Vooral vanwege het gebied rond het scharniertje, en vanwege een inkeping in het montuur.
Ik heb het tot nu toe bij al mijn brillen gehad, en het is best irritant, ik heb zelfs symmetrische kale plekjes ter hoogte van mijn bril!

Is hier niet iets voor uitgevonden? Brilloos gaat helaas niet, dan veroorzaak ik denk ik té veel ongelukken. En met lenzen gaat ook niet vanwege oogdruk. Laseren, homeopathische oogversterkerdruppels of oogyoga kan allemaal niet.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bekend probleem maar gelukkig is er ook een oplossing: De bekende glasbril zonder scharnieren kijk op: http://www.voordeeloptiek.nl/index.php?item=&action=page&group_id=10000024&lang=NL

Bronnen:
http://www.voordeeloptiek.nl/index.php?ite...

Ik heb het ook altijd, en heb het tot nu toe geaccepteerd als zijnde een natuurverschijnsel. Voor je de bril afzet, even langs de bovenrand de haren wegvegen.

Je kunt het probleem van de andere kant proberen aan te pakken, en je hoofd kaalscheren.

Misschien kan de opticiën iets aan de scharnieren van de bril doen,zodat er geen ruimte meer tussen zit,waar de haartjes zich in kunnen nestelen.

er zijn in de handel van die transparante dunne lijken wel rietjes maar dan van hetzelfde matriaal wat om de bril zit wat over je oren valt dat knip je op maat en dat schiuf je tot aan de scharnieren het is flexiebel dus je bril lijdt niks en t probleem is opgelost Toegevoegd na 39 seconden: foutje... moet schuif zijn

Kun je je haar niet achterover kammen? desnoods met wat gel of lak?

Misschien een heel klein stukje plakband over het scharniertje heen plakken zodat er geen haren meer tussenin komen te zitten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100