Wie kent een online webshop waar kleding in K-maten wordt verkocht?

Toegevoegd na 3 uur:
Dan bedoel ik niet de bekende Wehkamp Otto of Neckermann, maar een webshop waar ze o.a. dameskleding in K-maten verkopen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Bij Otto: http://www.otto.nl/?_s_ref=3hP034igS&kw=k-maat&creative=4905126874 Toegevoegd na 6 uur: En Klingel is er ook nog. Maar misschien heb je hier dan wat aan: http://www.rokjes.nl/index/product/9368/rok-alba-moda-k-maten.html

De bekendste is natuurlijk kleertjes.com

Op de site van Neckermann.com (http://www.neck.nl/home/home.mb1) word kleding in K-maten verkocht. De spijkerbroeken in K-maten worden aangeduid met een halvering,bijvoorbeeld een normale maat 44 broek word daar aangegeven met maat 22,zo kan je zien dat het om een K-maat gaat. Ook op wehkamp.nl (http://www.wehkamp.nl/) verkopen ze kleding in K-maten,bij de broeken kan je zelf de lengte van de broeken zelf aanvinken,dan krijg je alleen de broeken te zien in de lengte die jij graag wilt zien. Ze verkopen ook kleding van miss etam,deze winkelketen heeft serie kleding op de markt gebracht voor mensen die wat kleiner van stuk is,het word onder de naam etam kort verkocht. Bonprix.nl (http://www.bonprixsecure.com/nl/home.htm) heeft ook wel broeken te koop in kortere maten,alleen vind ik dit niet zo overzichtelijk aangegeven en moet je echt zoeken om wat te vinden.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100