Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Zijn er (Nederlandse) sites, waarbij je aan de hand van een foto een soortgelijk kledingstuk kunt vinden? (spotnshop is er helaas niet meer)

Picture for question
7 jaar geleden
in: Mode
1.5K
Verwijderde gebruiker
7 jaar geleden
Dit is het niet precies, maar is dit ongeveer wat je zoekt? http://goo.gl/p3v1r0
Antoni
7 jaar geleden
In mijn antwoord gaf ik de website www.zapstore.nl als oplossing voor de gestelde vraag, maar als je specifiek op zoek bent naar de bikini van de bij de vraag geplaatste foto, kan je misschien ook terecht op het forum van een website als www.girlscene.nl.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

In de Brazilian Bikinishop zijn vergelijkbare setjes te vinden: http://www.brazilianbikinishop.com/nl/badmode-setjes-191/?f=18-FFFFFF#!/right_content

Je kunt ook in veel winkels los een topje en een broekje bestellen, en zo zelf een soortgelijke bikini samenstellen. Bijvoorbeeld https://www.hunkemoller.nl/nl_nl/25850-sylvie-top-de-bikini-triangular-gaia-blanco-113195.html en http://www.hm.com/nl/product/43273?article=43273-D

Toegevoegd na 6 uur:
Het feitelijke antwoord op de vraag is dat die er zijn ja, en dat dat bijvoorbeeld Goeievraag.nl is.
(Lees meer...)
Amadea
7 jaar geleden
Ja, op een website als http://www.zapstore.nl kan je foto’s plaatsen van de kleding die je zoekt. Andere gebruikers van de website kunnen je dan laten weten waar je die kleding kan vinden en kopen.
(Lees meer...)
Antoni
7 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding