Waar kan ik als vollere vrouw goede (high waised) broeken kopen?

Ik ben op zoek naar nieuwe jeans (het liefst high waisted), maar aangezien ik de afgelopen vier jaar in pantys rondgelopen heb (en in die tijd aardig wat aangekomen ben) heb ik geen idee waar ik moet zoeken. Het probleem is echter niet alleen het feit dat ik altijd moeite heb gehad met het vinden van broeken omdat ik een peer/zandloper figuur heb, en mijn benen (en derrière) dus het 'flinkst' zijn. Mijn middel is in verhouding veel dunner dan mijn benen, dus broeken die passen zitten daar vaak VEEL te wijd. Ik zie op straat zat vrouwen met mijn figuur die een high waisted jeans rocken, dus ik weet zeker dat deze broeken ergens te vinden zijn! Ik zou het erg op prijs stellen als iemand mij kan helpen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Mensen met 'moeilijke maten' slagen vaak goed bij JeansCentre voor een spijkerbroek. Ook zou je bij C&A kunnen kijken, daar koop ik zelf hogere broeken.

de broeken van MAC zitten ook supergoed!

Ik heb er een van de primark, ongeveer 13 euro weet het niet precies meer. Zit erg fijn (niet te strak), is stretch & sluit goed aan. Ik ben er blij mee! :)

Op bijgaande link kun je bootcut-stretchjeans vinden. Niet goedkoop, maar wel goed. http://www.ullapopken.nl/nl/model/bootcut-stretchjeans/640359/

Bronnen:
http://www.ullapopken.nl/nl/model/bootcut-...

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100