Waar kun je wasnetje voor grote cupmaten kopen, zoals op deze afbeelding?

Ik heb zo'n wasnetje zoals op de afbeelding, maar helaas is die aan het verslijten, dus ben ik op zoek naar een andere. Ik weet helaas niet waar ik deze vandaan heb en op internet kom ik ze alleen op amerikaanse sites tegen. Wellicht dat iemand anders weet waar ik dit kan kopen in Nederland.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Beschermt ondergoed, lingerie en bh's tijdens het wassen en centrifugeren. Verlengt de levensduur van gevoelige kledingstukken. Voorkomt kreukels. Handwas is niet meer nodig. Rits voor makkelijk openen en sluiten Afmeting: 17 x 20 cm Kleur: Wit Materiaal: Fijnmazig kunststof net http://www.winkelwagenonline.nl/Webwinkel-Product-50136043/Xavax-110885-Cleaning-Wasnet-Lingerie.html?utm_source=koopkeus&utm_medium=cpc-koopkeus&utm_campaign=koopkeus

Bronnen:
http://www.koopkeus.nl/a/lijst_product/idx...

Bij zo'n euroshop , zag ik er één die hier behoorlijk op leek, iets langwerpig, eigenlijk bedoeld voor schoenen wassen maar ik kan me niet voorstellen dat je bh er niet in past En als er sneakers maat 44 in kunnen kan er een forse bh in ;) Prijs: een paar euro Toegevoegd na 9 minuten: Ik ben er 99% zeker van dat het Euroland was Toegevoegd na 13 minuten: Het model dat ik bedoel, heeft echt een vorm van een doosje. Een gewoon wasnetje is niet zo goed omdat de cups dan de hele tijd platgedrukt kunnen worden.

Blokker, of vraag eens bij lingeriezaken

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100