Muke-up voor mannen. Waar te koop?

Ik lees op deze site: http://www.adversus.nl/ regelmatig over make-up voor mannen. Ik heb zelf last van wallen en ook daar weten ze raad mee:
http://www.adversus.nl/beauty/huidenmakeup/wallen_kringen.html.
Maar waar kan je eigelijk mannen make-up kopen. Bij de DA waar ik kom voor mijn scheerschuim en dergelijk hebben ze geen make-up voor mannen. Maar waar is dit eigenlijk wel te koop?

Weet jij het antwoord?

/2500

Online op http://www.zone4men.com/nl/shop.html?target=categories&category_id=244

Bij de beter drogist alleen is er nog weinig vraag naar in de kleinere steden ga dus naar een grote stad Toegevoegd na 1 minuut: bij de hema

Bronnen:
http://www.choosebeauty.nl/index.php/oogve...

Vorige week heeft iemand van het AD-redactie team dat anti wallen spul getest, resultaat geen werking. Maar als je een goede parfumerie of drogist inloopt kun je het vast wel vinden. Het klinkt gek maar ik weet dat er stewardessen zijn die door onregelmatige diensten ook vaak last van wallen hebben veel baat hebben met aambeienzalf, vast ook goedkoper in gebruik.

Ik heb je link gevolgd en gezien dat je al over heel veel theoretische info beschikt. via deze link http://www.beautytouchstudio.be/makeup5.htm kun je een filmpje vinden dat je ook de praktijk van camoufleren laat zien. Wat verkoopadressen betreft: Er zit wat dit soort huidverzorging betreft geen verschil tussen producten voor mannen of vrouwen. De huid rond de ogen is bij beiden seksen nagenoeg gelijk. Wat wel belangrijk is, is goede info over de kleur van de camouflage die het best bij jou past. Bij de Bijenkorf hebben ze je maar WAT graag op een stoel om producten op je uit te testen. Of stap op een rustige maandagmiddag bij een goed gesorteerde parfumerie naar binnen. Douglas bv. NIET op zaterdagmiddag dus! Test het product ter plekke uit. Desnoods op elk van de ogen een ander. Vraag een monstertje van producten. OF.. stap naar een schoonheid specialiste.. laat je een uurtje verwennen en laat zij jou helpen een keuze te maken. Meestal verkopen zij de producten die ze gebruiken ook zelf. De eerste keer zul je waarschijnlijk het duurst uit zijn. Maar in ruil daarvoor krijg je wel een op jou afgestemd advies en product. Naarmate je er handiger in wordt kun je op zoek naar een vergelijkbaar/ goedkoper product. SUCCES!

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100