waarom bestaan er unisex ( kleren voor een jongetje en een meisje ) kleertjes voor baby en peuters.

Het is verwarrend als een baby of kindje op de kinderdagverblijf komt en deze kleren aan hebt. Natuurlijk weet je wie wie is en welke naam hij/zij heeft maar alles er een nieuwe begeleidster kom is het voor haar zeer verwarrend. Onlangs gaf een nieuwe begeleidster de fles aan een jongetje, dacht ze ! bleek het een meisje te zijn. Wel grappig maar wegens de allergie's die sommige kinderen hebben is het niet handig. Je kunt natuurlijk de unisex kleren verbieden, maar juist de moeders vinden deze kleren goedkoper dan normale jongens en meisjes kleren.

Toegevoegd na 12 minuten:
natuurlijk, wat al gezegd is in een antwoord, als je bij geboorte nog niet het geslacht weet koop unisex kleertjes. Meer betreking op kinderopvang en waarom ouders deze kopen

Weet jij het antwoord?

/2500

Volgens mij kun je beter een dingetje met de naam in de kleding naaien. Onderaan de broekspijp aan de binnenkant ofzo, dat je die even omhoog rolt om te kijken hoe hij/zij heet. En dan aan de binnenkant zodat dat kindje die kleren ook elders aankan, zonder dat de hele wereld weet hoe hij/zij heet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100