Waar is after-shave goed voor?

Het prikt alleen maar als de malle wanneer je je net geschoren hebt!

Weet jij het antwoord?

/2500

voor een lekker fris geurtje. en de huid te kalmeren als het goed is

Afher shave zit alcohol in en dat desinfecteerd. Altijd goed na het scheren. Door de alcohol prikt het nl ook een beetje.

Aftershave is een cosmetisch product dat gebruikt kan worden na het scheren. De term aftershave komt uit het Engels en betekent na het scheren. Aftershaves zijn producten die na het scheren op de geschoren huid worden aangebracht. Door het scheren kan de huid branderig zijn gaan aanvoelen en kunnen kleine wondjes zijn ontstaan. De poriën van de huid zijn meer geopend dan normaal. Aftershave bevat daarom vaak adstringerende stoffen en organische zuren, die de poriën van de huid wat samentrekken, ontsmettende stoffen die voorkomen dat de wondjes gaan infecteren en verkoelende stoffen die het branderige gevoel onderdrukken. Een ander belangrijk aspect van aftershave is de geur, vaak wordt aftershave gezien als een soort mannelijk parfum.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Aftershave

Pm de wondjes te verzorgen die eventueel kunnen onstaan na het scheren met een mes. En ook om de huid te kalmeren. Er zijn ook minder prokkende, zachte aftershaves.

Het zegt het al ,na het scheren .... en je ruikt zo lekker mmm door de alcohol prikt het naar houdt het zuiverend en schoon. Je moet er even doorheen .

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100