Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Ik ben opzoek naar een bepaald kledingstuk dat ik ooit op tv heb gezien. is er een site waar anderen gaan zoeken naar dat kledingstuk?

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
in: Mode
1K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Nee, op die manier werkt het niet. Je zult eerst achter de naam van die kledij moeten zien te komen. Dat kan bijvoorbeeld al door het hier op Goeie Vraag duidelijk te beschrijven. Als je weet hoe het heet kan je gaan googelen op een afbeelding die aan jouw wens voldoet. En als je eenmaal een afbeelding hebt dan kan daarmee in principe gevonden worden waar zoiets te koop is. Dat is mij sinds je met Google Afbeeldingen kunt achterhalen van welke site iets komt al diverse keren gelukt!
(Lees meer...)
Amadea
11 jaar geleden
Ja, daar zijn er meerdere van.

Op een website als bijvoorbeeld http://www.zapstore.nl kan je foto’s plaatsen van de kleding die je zoekt. Andere gebruikers van de website kunnen je dan laten weten waar je die kleding kan vinden en kopen.

Ook een site als http://www.looklive.com is vast handig voor jou. Daar kan je vinden welke kleding in verschillende televisieprogramma's wordt gedragen. Volgens dit bericht http://www.lindanieuws.nl/lifestyle/handige-website-koop-wat-je-ziet-op-tv/ richt die op het oog Amerikaanse website zich sinds eind maart 2015 ook op Nederland.
(Lees meer...)
Antoni
7 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding