hoe duur kost het om een rits van een spijkerbroek te laten maken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Bij "mijn" kleermaker is dat geloof ik iets van 9 euro. De tarieven kunnen natuurlijk enorm verschillen, dat zal ergens tussen de 7 en de 16 euro zijn?

Een rits maken is altijd duur, de rits zelf kost meestal al 5-10 euro. Als je handig bent met naaien of je kent iemand kan je proberen om er zelf 1tje in te zetten, of natuurlijk knopen er inzetten wat goedkoper is! succes!

Met je spijkerbroek onder je arm naar de Turkse kleermaker en je bent voor tussen de 5 en 10 euro klaar.

Om het te laten doen moet je rekenen op een tientje, Je kan besparen door ZELF de oude rits eruit te halen. Op de markt koop je voor een knaak een nieuwe rits. Vraag dan een naaimachine te leen en doe het zelf of ga naar een naaicafé: http://www.hoe-doe-je-dat.nl/handleiding-een-ritssluiting-inzetten.html Alternatief: koop voor 1 euro klittenband bij de Zeeman en plak het zaakje met textiellijm, evt vastnieten (gladde zijde naar binnenkant, 3 stuks: boven - midden - onder).

Kijk eens op het lopertje van de rits. Je kan dat lopertje bij bestellen, (meestal is dat en niet de rits versleten) en dat is met wat prutswerk te vervangen. Succes! Toegevoegd na 1 minuut: Op het lopertje staat het merk van de rits

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100