Over de knie laarzen. Mode of ordinair?

Gezien op de catwalk en in de winkels (wintermode 2010): De sexy overknee of (bijna-)lieslaars.

Vind jij het kunnen?
Of associeren wij deze mode met ''hoerig'' ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het is wel mooi en niet hoerig als je dit goed afstemt met de rest van je kleding. Trek je zo een laars aan met een superstrak fel roze inie-mini-jurkje aan, ja dan is het wel hoeriger dan zoals die dame op de foto. ;-) Kies je bewust, dan kies je je uitstraling.

Ïk vind het wel sexy maar niet "Hoerig" Toegevoegd na 42 minuten: Gewoon DOEN !!!

Ik vind het wel mooi.

ik vind ze sexy en lekker warm. waar vind je zo'n combi? ;)

Dat is toch al eens vaker mode geweest? Ik heb dat nooit als hoerig ervaren en ook nu ervaar ik dat niet zo. Het lijkt mij dat het er aan ligt wat voor type die laarzen draagt, maar dat geldt voor laarzen tot de knie ook ;-).

Ik vind het ook wel mooi. En als het eenmaal in de mode is vind iedereen het ineens leuk. Ookal zeiden ze daarvoor nog dat het afschuwelijk was. Hoeveel commentaar hebben de Ugg's niet gehad? Of de Birkenstocks? De leren broek? En nu heeft bijna iedereen wel een van deze dingen in z'n kast staan/liggen. De enkellaarsjes zijn nu in de mode, zeker als ze over je broek heen komen. Eerst zag ik dat helemaal niet zitten, en laatst ben ik op jacht geweest naar broeken met smalle pijpen zodat de laarsjes er makkelijker overheen gaan :)

Lijkt mij wel mooi als diegene er teminste geen korte rok op draagt, maar een korte broek ofzo...dan is het juist stijlvol..Maar ik ben bang dat sommige mensen het per definitie toch ordinair vinden.

Als jij het mooi vind. Dan koop je ze toch lekker. En verder hangt het van jou af en niet van de laarzen hoe ordinair jij het wil of niet. Wat jij wil DAT TELT. Mooie laarzen en lekker DOEN!

Zeer sexy en stijlvol, tenminste, bij de dame op de foto! Ik kan ook heus voorbeelden verzinnen waar het minder is....

Nee hoor ze zijn helemaal top vooral die mooie hoge hak. Ik heb ze 2 jaar geleden al gekocht bij van Haren en vaak aan, staat ontzettend stoer en wie het oridinair vindt kijkt de andere kant maar op naar platte laarzen, maar kan je verzekeren dat ontzettend veel mannen naar je kijken. En je voelt je super vrouwelijk als je deze aantrekt, ik ben een echte laarzenfreak met hoge hakken. Dus kopen die laarzen, als je een partner heb trek ze maar eens aan in bed, succes verzekerd!

Hooker-look. Ik vind het vrij ordinair.

Ik vind ze super, vroeger waren ze ook al in de mode zo'n dikke dertig jaar geleden. Ik droeg ze vroeger altijd in combinatie met hotpants dat was toen helemaal in. In die tijd was de muziek van James Brown ook in met: Like a Sex Machine en Hotpants. Waar zijn die tijden gebleven, maar ja over knielaarzen gesproken ze zijn nog steeds erg sexy en niet hoerig absoluut niet. Dus ik zou zeggen kopen die laarzen je zult er geen spijt van krijgen, en aan mannelijk schoon ook geen gebrek! Succes ermee.

Ik vind het wel mode!! Het kan erg sexy zijn.

Ik vind ze bij het model van de foto echt prachtig staan. Ze heeft de looks er voor en het figuur. Maar ik zie wel eens tiepjes....aiaiai

Wendy van dijk? Ja Viola Holt? Nee Met andere woorden:Het ligt er helemaal aan wie ze draagt.

Dat ligt aan de combinatie met de kleding en hoe de laars er verder uit ziet. Als het met veter is, in lak en dikke zolen van 5 cm vind ik het wel ordinair.

Ik vind ze prachtig, maar het ligt aan de combinatie van overige kleding en assecoires, make up. Dus het gehele plaatje. Als je dat netjes houd, is het niet ordinair.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100