Hoe kun je zwarte handschoenen "pimpen" (lees: herkenbaar maken)?

Hier liggen regelmatig 4 paar zwarte handschoenen te drogen in de hal. Er is merk en maatverschil maar dat zwarte overheerst en het is altijd een heel gepuzzel om weer een paar bij elkaar te zoeken.

Hoe kan ik die wat "versieren" zonder de kwaliteit aan te tasten zodat iedereen die met haast vertrekt wel zijn eigen handschoenen pakt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Borduur op elke handschoen in een felle kleur de eerste letter van de naam van wie de handschoen is. Zo zie je meteen van wie hij is, en hoef je ook niet te zoeken. Succes!!

naai op ieder paar handschoenen een andere kleur knoop, dat hoeft maar een klein knoopje te zijn, kan desnoods ook aan de binnenkant.

Persoonlijk zou ik dit aan de binnenkant doen, door bij elk paar de beginletter van de naam met een niet uitwasbare stift te schrijven. Snel gedaan, als het na een hele tijd iets vervaagd, even met de stift er over heen en het is weer opgelost. Doe dit wel op een vaste plaats, anders wordt het nog zoeken.

Een bloem erop spelden?

Dit probleem doet zich ook vaak voor met sokken. Daarover weet ik dat veel mensen dit probleem oplossen om ieder persoon een andere kleur te geven en in elke sok (in dit geval dus handschoen) een kleine streepje te borduren met het kleur garen die aan degene is toegewezen.

Dit advies heeft niets met pimpen te maken, wel met praktisch handelen. Als je gekleurde wasknijpers op de betreffende plek neerlegt, kan ieder met zijn eigen kleur wasknijper de handschoenen aan elkaar vastzetten. Dan zitten ze bij elkaar, en zijn ze ook gemerkt. Hetzelfde kan je overigens ook doen met sokken in de was overigens, daar zijn speciale kleine wasknijpertjes voor te koop die geen metalen veer hebben (de metalen veer zou natuurlijk gaan roesten).

Ken je goedgemerkt ? daar kan je instrijkbare figuurtjes kopen en zelfs kiezen welk ! zo kan je de handschoenen uit elkaar kennen

Bronnen:
goedgemerkt.nl

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100