Dringend een galajurk nodig, maar waar kan ik een geschikte site vinden?

Ik heb over 3 weken gala, en ik heb alleen nog maar in het buitenland leuke jurken gezien. Alleen die kunnen niet op tijd geleverd worden.

Mijn budget is ongeveer 75 euro(maximaal) het moet een jurk zijn net boven de knie. Niet helemaal zwart, en hij moet echt opvallend zijn en de mooiste van iedereen.

Weet iemand een geschikte site, geschikte jurk of tips.

EN zoals u bij mijn andere berichten kunt zien(de laatste) die vind ik echt supermooi! dan weten jullie een beetje wat mijn smaak is.

Hopelijk kunnen jullie me helpen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

helee super goedkope en ook hele mooie: http://www.lelefab.nl

Bonprix heeft betaalbare jurkjes.

Bronnen:
http://www.bonprix.nl/categorie/voor-haar-...

jurkjes.nl. Ik vind het een goede site. Mss een beetje duur maar hebben vaak leuke dingen in de uitverkoop. Succes en veel plezier op de gala!

Ik vind nog steeds dat je in het lang moet, maar dat is je vraag niet. Ik heb even gezocht naar vergelijkbare jurkjes. Deze zijn 98 eur en kun je vinden op www.vowstoryshop.nl. Ik hoop dat dit is wat je bedoelt?

bij www.hm.com heb je nu ook veel galajurkjes. Maar mijn tip is ga naar een stad,overal worden nu leuke feestjurkjes verkocht,ivm komende feestdagen,dit kun je toch beter doen,weet je tenminste zeker dat je het niet moet terugsturen,omdat je hem niet leuk vind of niet past

nelly.com heeft onwijs leuke jurkjes, en zalando.com ook! velen zijn helaas wel uitverkocht nu al.

ik vond ook alleen leuke jurkjes in Griekenland, ik ben zelf ook vaak naar de stad geweest om te kijken naar een galajurk. Hier waren ze altijd veel te lang want ze kwamen net over me knie. Nu heb ik een hele mooi jurk bij esprite online shop gekocht. Als je dan bij sale kijk en glamoureus heb je misschien ook nog leuke jurkjes hangen. Toegevoegd na 1 dag: Ik ben ook verder nog weesten kijken bij www.bonprix.nl zijn ook hele mooie jurkjes en ze zijn ook niet te duur;)

Bronnen:
http://www.bonprix.nl/categorie/voor-haar-...

Lastig inderdaad, maar wel heel leuk om naar op zoek te gaan. Hopelijk zit er op een van deze sites iets tussen: www.asos.com www.zalando.nl www.zara.com www.shoeby.nl En misschien heb je iets aan www.fashionchick.nl

Bronnen:
www.afishingmemo.com

Mooie en betaalbare cocktailjurkjes hebben ze bij Suits You Well. www.suitsyouwell.com Net ietsje boven jou, een tientje, maar wel heel mooi vind je bij Helen Jurk. www.helenjurk.com Je kunt bij laatste trouwens als je goed zoekt echt wel koopjes vinden en allerlei wensen aanklikken. Toegevoegd na 1 minuut: boven jouw budget, sorry

Bronnen:
www.helenjurk.com
www.suitsyouwell.com

http://www.welikefashion.nl

www.nelly.com !!!!!!!

https://www.instagram.com/vanilliacouture/ @vanilliacouture via instagram kun je hele mooie galajurken vinden. Ze verkopen en huren Galajurken!

Bronnen:
https://www.instagram.com/vanilliacouture/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100