Ik heb kroeshaar.Ik stijl mn haar iedere dag maar bestaat er een product dat als ik naar buiten ga,dat het mooi stijl blijft en nietweer gaat krullen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Een heel bekend en herkenbaar probleem. Beste is als het regent je sjaal/das over je hoofd te trekken. Tegenwoordig heb je van die grote ronden sjaals die ook nog heel leuk staan als je ze op die manier draagt. Een dure oplossing is een keratine behandeling bij de kapper. Er worden op internet van die thuisbehandelingen verkocht, maar die werken niet zo goed als bij de kapper. Google er maar eens op.

Wat ik doe en wat heel goed werkt: Ik heb ook kroeshaar en ik was m'n haar twee keer in de week. Dat doe ik door twee keer m'n haar te wassen met Andrélon Glad&Steil en dan de conditioner Glad&Steil. 's Avonds doe ik m'n haar in een vlecht zodat het er de volgende morgen niet zo springerig uitziet. 's Ochtends voordat ik weg ga doe ik er dan gewone haarlak door van het Kruidvat eigenmerk. Daarna nog één keer borstelen met de Franse slag en het zit de hele dag goed! Als je haarlak in doet, moet je wel gelijk met je hand over je haar wrijven om het te verspreiden. Zeker als je kroeshaar hebt, want dan staat je haar alle kanten op en komt de haarlak niet bij je onderste haren. Ik hoop dat je hier iets aan hebt, en ik kan je verzekeren: het helpt echt!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100