Wat is de allerbeste vochtinbrengende handcrème voor een hele droge, schrale huid?

Uierzalf- of creme helpt niet....

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

http://www.goeievraag.nl/vraag/erg-droge-handen-smeer-gek.116089 Mijn moeder smeerde vroeger onze handen in met glycerine. Volgens mij was dat kamferglycerine. Het zat in zo’n bruin apothekersflesje, geen creme, maar vloeistof. Het is nog te koop, bij Kruidvat of apotheek in zo’n flesje. [Heb ik laatst gekocht om mooie bellenblaassop mee te maken. ] Glycerine zit ook wel in veel cremes. De pure vorm is beter. Als je handen al een beetje stuk waren van de vrieskou en vriesdroogte, dan deed dat behoorlijk pijn. Ook ruikt het niet lekker. Maar: Handschoenen aan en naar bed. En wonder boven wonder: De volgende ochtend waren je handen helemaal genezen en zacht!!!

klinkt raar maar sudocreme helpt goed, is wel wat vet, kan ook 's nachts met katoenen handschoentjes gebruikt worden

ambachtscreme

SCHAPENvet ik maak geen grapje ik had super droge handen maar toen ik schapenvet gebruikte gingen mijn handen als babaybilletjes aanvoelen

Niveau SOS handcreme. Kleine tube, maar geweldig spul. Supervet, dus niet insmeren als je moet werken ofzo, maar gewoon 's avonds. Na een paar keer smeren ben je van de droge, schrale huid verlost!

Good old Nivea uit het blauwe blikje

Zwitzal babyzalf.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100