Is mijn beha te groot/klein?

Ik heb net een nieuwe pushup bh van de H&M gehaald. Alleen mijn tepel, die behoorlijk groot is,komt er een stukje boven uit. Ook zit de beha zelf iets anders. Ligt het aan het model of is ie te klein of te groot?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste kun je je cupmaat een keer in een goede lingeriezaak laten meten, dan weet je voorlopig je maat, de meeste vrouwen kopen een verkeerde maat.

Heb je geen foto?;)

Is het model van de bh een "balconette" ? Die cups zijn over het algemeen erg laag. En als je dan een enigzins volle boezem hebt, dan zit het al voor geen meter meer. Je zou een cupmaat groter kunnen proberen. Uit eigen ervaring weet ik dat een balconette bh en een cup DD of groter niet echt werkt zeg maar...

Als je jezelf bekijkt van de zijkant, is dan de overgang tussen bh en borst mooi glad? Of lijkt het of je borst er over heen komt zetten? Dan heb je een te kleine cupmaat. Zo niet, dan is het voor jou een te klein model. Maar je zou hem dan terug kunnen brengen, maar als het alleen onder topjes gedragen wordt, lijkt het mij geen probleem dat je tepel zichtbaar is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100