Is sigaretten roken slecht voor je haar ..?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja je krijgt er vette haren van.

Kk slecht.

Je haar kan er gelig van worden. Dat is op zich niet slecht, maar ook niet mooi of natuurlijk.

Ja, de doorbloeding van je huid wordt ook minder door roken, dus ook de voeding van je haarfollikels in de huid.

Internist L.Mervyn gaf op dat iedereen die met vuur omgaat zoals lassers, zendertechnici, dakdekkers, treinmachinisten, hoogspanningsmonteurs, rokers, drinkers, seksverslaafden, gamers dus alles wat geen kantoorbaan uitvoert dagelijks 1 volle gram ascorbinezuur extra in hun voedingspakket moeten opnemen. Bij voorkeur bij je eigen apotheek! Doe je dit niet dan zie je vitamine-C gebrek het allereerst door opzwellende aders op je handen - en dan kun je klappen van de buiken in de aders die kunnen scheuren. Het eerste wat scheurt zijn hersenadertjes. Scheurbuik heeft dus niks met je buik te maken.

Het is slecht voor je lijf en al gehele conditie, dus ook voor je haar. Als je gezond bent en je lijf is in balans zul je zeker gezonder haar hebben.

Nee wel voor je sperma

Uit onderzoek blijkt dat roken de kaalheid bij mannen stimuleert. Dus wat dat betreft is het niet goed. Maar als ik een reden zocht om niet te roken zou ik toch kiezen voor het risico op kanker, versnelde rimpelvorming, COPD, kortademigheid, verslechtering van algehele conditie enz. Als je overigens kanker krijgt vanwege het roken en je chemokuren krijgt dan is dat indirect ook zeer schadelijk voor je haar.

Bronnen:
http://www.waarmaarraar.nl/pages/re/21183/...

Mensen die roken hebben vaak dunner haar en worden ook eerder kaal. De reden van haaruitval bij rokers heeft waarschijnlijk te maken met de vernauwing van de bloedvaten in de huid. Hierdoor krijgen de haarwortels onvoldoende zuurstof en voeding krijgen om goed te kunnen functioneren. Hierdoor krijgen rokers ook eerder grijze haren dan niet rokers.

Bronnen:
http://www.choosebeauty.nl/index.php/stopp...

Sigaretten roken is absoluut slecht voor je haar! Ook voor je huid, tanden, botten, conditie, vruchtbaarheid, longen, slaapritme, stresspatroon, en ga zo nog maar even door.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100