Hoe moet je krulspelden in je haar doen?

Ik heb een carmenset, maar weet iemand hoe je de rollers het beste kan inzetten?
Hoe moet ik het haar verdelen en hoe om moeten de rollers gedraaid worden? Overige tips en trucjes zijn ook welkom!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je pakt een pluk haar en die borstel je helemaal glad. De pakt de roller en draait deze vanaf de punten door tot hij helemaal tegen de hoofdhuid aan zit. Dan zet je de klem er overheen. Heb je nog van die ijzeren haken dan is dat een beetje moeilijker want die zitten vaak in de weg. Wil je de krul naar achteren dan draai je de rol van je af en wil je de krul naar voren dan rol je naar je toe. Neem niet te grote plukken. Laat ze voldoende lang zitten. Om extra te verstevigen kun je er eventueel haarlak op spuiten. Eruit halen en met je handen in model brengen. Is mooier dan eruit borstelen.

Het beste kun je niet te grote plukken doen en het hangt ervan af wat je wilt hoe je de rollers rolt.Het beste resultaat krijg je door de rollers naar binnen toe te rollen naar je toe. Toegevoegd na 1 uur: Rol het droge haar op warme krulspelden. Zorg ervoor dat de aparte lokken niet breder zijn dan de warme krulspelden. Laat de spelden volledig afkoelen, haal ze uit en schud met het haar terwijl u het hoofd naar beneden houdt.

Op de website kapsels.net wordt de inroltechniek voor permanent en watergolf uitgelegd. Het haar wordt in secties verdeeld. Meer informatie op de afbeelding en via onderstaande link.

Bronnen:
http://www.kapsels.net/tips3/permanent_zetten.htm

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100