Waar kan je p internet schoenen kopen die je zelf kan samenstellen?

Ik hoorde van een site waar je zelf je schoenen kan samenstellen. Kleur, materiaal, type etc. Na een paar weken krijg je de gewenste schonen thuis gestuurd.
Ik kan de site alleen niet vinden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik weet niet precies waar je op doelt, maar ik weet wel dat Nike een special sectie heeft waar je online je eigen Nike schoen kunt creeren. Dit heet Nike ID. Binnenkort gaat er overigens ook een zogenaamde Laarzen winkel online open die dames laarzen verkoopt die weliswaar niet zelf helemaal zijn samen te stellen, maar wel special voor ieder zijn eigen kuit omvang worden gemaakt.

Bronnen:
http://store.nike.com/NL/en_GB/?cp=EUID_KW...
http://www.laarzenwinkel.com

Kon bij nike maar ze worden niet meer gelevert in nl

Dat kan bij Nike en Adidas. Nike: http://store.nike.com/nl/en_gb/#l=shop,pwp,c-300/hf-1014014+791+4294941603/t-NIKEiD Footwear/ipp-48/pn-1 Adidas: http://shop.adidas.nl/miadidas/Main.action?cm_sp=homepage-_-3_1-_-miadidas&

Bij Zazzle kan dat. Je kan kiezen uit een aantal modellen en maten. De schoen is in eerste instantie een soort blank canvas, waarop jij met afbeeldingen en/of teksten een eigen opdruk kan verzinnen. Zij produceren het dan voor je en sturen het op. Erg leuk.

Bronnen:
http://www.zazzle.com

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100