Waarom hebben sommige mannen alleen aan hun pink een lange nagel?

Ik zie het af en toe bij mannen en ik ben heel erg benieuwd waarom alleen aan de pink dus een lange nagel.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ligt aan de lengte. Het is namelijk ook gebruikelijk bij junks om coke mee te snuiven.

Schijnt dat ze daar lekker mee in hun neus zitten (ik heb het eens aan iemand gevraagd)

Dat staat voor dat je een ''pimp'' bent. Officieel betekent pimp dat je een pooier bent, maar de meesten hebben het gewoon zodat ze ''stoer'' lijken/zijn.

Ik heb ergens gehoord dat dit van een oud oosterse traditie komt. Als je je nagels lang kon laten groeien, dan betekende dat dat je niet veel hoeft te werken, want werken dan breekt je lange nagel. Dus alle rijke mensen, of mensen met status, die hadden een lange nagel.

deze "lange" nagel enkel aan de pink wordt gebruikt om in het oor het oorsmeer te kunnen verwijderen zonder gebruik te moeten maken van een wattenstaafje

Mijn rij instructeur deed dat ook. Zijn reden was dat hij zijn eigen nagels zo mooi vond, dat hij er een lang liet groeien om vrouwen jaloers te maken... Maar ik neem aan dat er andere redenen voor zijn xD

volgens mij is dit gewoon een handige manier om een smerige gewoonte makkelijker te maker. Je neus peuteren.

Luciii , Het zijn allemaal smoesjes . Het is alleen maar om in hun neus te raggen . Sommigen zitten tot aan hun ellebogen in hun neus . Ik had ook die neiging en heb er nu 'n plastic kapje overheen . Kan nu niet meer in m'n neus . Want dat was lastig tijdens het eten . Voor m'n oor haal ik het kapje er af .

het is een indonesische oude gewoonte en hoe langer je pink nagel was hoe rijker je was want mensen die hard werkten konden geen lange nagels hebben die braken af.

Bronnen:
mijn indonesische schoonfamilie

Het heeft met cultuur te maken. Je ziet het bijvoorbeeld vaak bij Armeniërs.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100