Ik ben grijs van haar verf het altijd kom altijd te donker uit wat moet ik nemen als ik gewoon lichtbruin haar wil wat niet groen uitslaat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

hoe de kleuring uit zal pakken op je haar is mede afhankelijk van de stuctuur en kwaliteit van je haar. een aanbevolen kleur kan er op het pakje dus heel anders uitzien dan dat het in werkelijkheid gaat worden. wil je zekerheid ga dan naar de kapper, dan weet je zeker dat het eindresultaat goed is! succes met je nieuwe look! :)

heel licht blond, dacht ik

Ik zou naar de kapper gaan en daar advies vragen. Zij weten heel goed wat wel en niet kan op haarverfgebied.

Bij de keuze van je kleur, 1 a 2 tinten lichter nemen.

Misschien moet u zich laten voorlichten door een erkende kapper? Zij beschikken over allerlei kleurkaarten en kunnen deze naast uw gezicht houden om te kijken of de gekozen kleur bij de teint van uw gezicht past.

Als je het al vaak hebt gedaan zou ik zeggen ga naar de kapper. Laat het een keer daar doen en daarna kan je het zelf bijhouden. Veel succes er mee

Net als anderen voor mij zou ik je ook willen aanraden naar een goeie kapper te gaan. Zij zijn ook deskundig in het mengen van kleuren naar wens als het een goeie kapper is. En zelf goed aangeven wat je wil natuurlijk. Mijn kapper is in staat om haar zo te kleuren dat het effect er heel natuurlijk eruit zit. Heel vaak pik je de mensen er wel uit die zelf hun haar kleuren en zij die het bij de kapper laten doen. Bij jongeren is dat niet zo erg maar bij iemand die al wat ouder is maakt het je gezicht ook (onnodig) ouder en/of harder.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100