wie kent tips (gezond of ongezond) om te 'bruinen'

Ik ben benieuwd of er nog meer trucs zijn, ik ken di van olijf olie en citroen..en worteltjes eten. Voor dat ik heel veel kritiek krijg dat het niet goed is, hierbij gezonde bruinings tips.. http://www.trendystyle.net/beauty/zon/suntan.html
Ik ben gewoon benieuwd naar andere tips.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zonnebank!! Werkt bij mij super...

Van koffie krijg je een bruine buik.

Mijn vader zei altijd dat het eten van tomaten helpt. Je wilt niet weten hoeveel tomaten mijn zusje die zomer heeft weg gewerkt, terwijl ze niet eens van tomaten houdt :). Tips: Gewoon vaak de zon op zoeken. Je noemt zelf olijfolie al (vind ik maar vette bedoening), zelfbruinende creme doet het ook goed in combinatie met de zon hoorde ik van een medereiziger tijdens een vakantie in Afrika.

- Bewegen in de zon, fietsen bijvoorbeeld of wandelen - Langzaam opbouwen - Vooral goed insmeren met AfterSun na het zonnen!

l'Oreal heeft spulletjes waar je bruin van wordt. Plat gezegd is het natuurlijk gewoon verf, maar het resultaat is helemaal niet zo slecht en misschien nog wel gezonder dan echt in de zon.

Bronnen:
http://www.loreal-paris.nl/_nl/_nl/beauty-...

Bruinen wordt helemaal fout... Het aantal carcinomen door zonlicht ontstaan zal exploderen, ze verwachten een hele grote uitbreiding van het aantal gevallen met huidkanker in de nabije toekomst... Dus gewoon niet meer doen, en dan wordt het vanzelf mode...

Een van de goedkoopste middelen om sneller bruin te worden is wijnazijn. De huid wordt in de schaduw ingesmeerd en mag pas weer aan het zonlicht blootgesteld worden als hij volkomen droog is.

Op een spierwit (kiezel)strand gaan liggen. Of bij gebrek hieraan een hele grote witte handdoek.

Zonnebruin slikken! Dit zorgt voor een mooie, geleidelijke bruining. Zonnebruin bevat als hoofdbestanddeel een complex van natuuurlijke carotenoiden. De carotenoiden in Zonnebruin capsules worden opgenomen in het bloed en naar de huid getransporteerd, waar ze worden opgeslagen in de jongste opperhuidcellen. Gedurende ongeveer vier weken verplaatsen deze cellen zich geleidelijk naar het huidoppervlak en zorgen daar voor de opbouw van een mooie bruine kleur. U verkrijgt een optimaal resultaat als u begint met een goede voorbereiding. Hiervoor dient u twee tot vier weken voorafgaand aan het zonnebaden of zonnebankkuur één capsule per dag in te nemen. Zo krijgt u een betere bescherming tegen de zon en wordt de huid sneller egaal en mooi bruin. De belangrijkste eigenschappen van Zonnebruin op een rijtje: *Sneller en dieper bruin worden *Langer bruin blijven *Betere UV-bescherming *Gezonde huid *Preventief bij zonovergevoeligheid Ik verkleurde vroeger nauwelijks, nu vragen mensen me regelmatig of ik net terug ben van vakantie!!!!

Bronnen:
www.zonnebruin.nl

Er zijn in de etos, en andere verzorgingswinkels crèmepjes te koop die als je die vaak opsmeert, tijdelijk in je poriën blijven zitten zodat dat bruin lijkt

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100