Is er een pil tegen agressie of slechte temperament? En zoja hoe heet het?

Sommige mensen hebben op tijden een slecht humeur. Als dit een terugkerend iets is, is het lastig voor de persoon in kwestie en voor zijn/haar omgeving. Wat is de beste oplossing om (slechte humeur) temparement tegen te gaan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja. Als je in homeopathy gelooft zeker. Er zijn homeopatische middeltjes die kunnen helpen je karakter uit te balanceren. Een permanente oplossing ook zijn er middelen die je rustiger maken op wetenschap-medische gronden gebaseerd. Valeriaan bv

Agressie kan komen door een tekort aan bepaalde vitaminen. Bij onderzoeken in gevangenissen merkten ze dat als de gevangenen extra vitamines kregen, de agressie in de gevangenis flink afnam. Dus als je een tekort hebt, zal dat zeker kunnen helpen. Als je geen vitaminetekorten hebt, helpt extra vitamine niet. En als je agressief bent door andere oorzaken, ook niet natuurlijk.

Lijkt me eerder wat voor een psycholoog om dat te beoordelen, mischien is er sprake van een gedragsstoornis of depressie etc. En daar zijn medicijnen voor, maar eerst laten checken door een arts.

Ritalin

Pipamperon is een middel wat (ook) gebruikt wordt bij mensen die last hebben van agressie of veel temperament. nl.wikipedia.org/wiki/Dipiperon

er bestaan emotie afvlakkende medicatie, dit maakt je minder humeurig, minder agressief, minder temperamentvol. let op! het maakt je ook minder blij, minder positief, minder gelukkig. pipamperon(hierboven genoemd) is er 1 van. bovendien werkt dat ook versuffend. emotionele afvlakking staat daarom niet alleen als werking maar ook als BIJwerking vernoemd!

Bronnen:
www.fk.cvz.nl

Als al geprobeerd is om aan het gedrag te werken en je bent niet toe aan dingen die je hersenchemie ingrijpend wijzigen: Probeer eens vitaminesupplementen: Vitamine B6 en Magnesium. In één pilletje verkrijgbaar van het merk Solgar. Wordt wel geslikt door vrouwen die veel last hebben van PMS en ook door kinderen met flipbuien, om het maar netjes uit te drukken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100