waarom kan een kam die ''onbreekbaar'' is toch breken?

koop je een kam, en daar steed duidelijk op ''onbreekbaar'' ik buig hem een paar keer en knak hij is gebroken..
wie is dan fout? en moet ik nu terug voor een nieuwe?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zou hem zeker reclameren ja! Zo'n "onbreekbare" kam mag niet breken natuurlijk!

Zeker terugbrengen.Geld terug vragen.

Onder normale omstandigheden. Met bruut geweld kan alles kapot. Er wordt vanuit gegaan, dat je zo'n kam normaal gebruikt, en niet dubbel vouwt.

Ze gaan ervan uit dat een kam in je achterzak niet mag breken als je gaat zitten. ( zie in de film greace dat ze altijd een kam in hun kontzak droegen). Een hard plastig kam zou breken, een onbreekbare kam buigt iets mee, dus kan daar tegen. Als je hem helemaal onbuigt en wrikt dan breekt hij natuurlijk wel, maar in welke "normale"gebruikt momenten buigt je kam helemaal door? Alleen om uit te proberen of hij echt niet onbreekbaar is... een levenslange garantie duurd ook maar 20 jaar.. helaas moet je niet alles letterlijk nemen in het leven. Toegevoegd na 56 seconden: geen platig maar plastic :-)

ha haaaa Ik krijg alweer de slappe lach. Afgelopen week komt een jongetje uit mijn klas (groep 3) vol trots zijn nieuwe lineaal laten zien: 'Kan niet breken, juf! Kijk maar!' Ik zeg: 'Pas op, Erik, alles kan kapot.' Want hij heeft al twee plastic schoollineaaltjes gebroken in het kader van: hoe ver kan een lineaal dubbel? Hij buigt hem voor mijn ogen twee keer heen en weer en jawel: knak. Ik kom de hele dag niet meer bij. Vooral niet toen groep 4 een rekenles bleek te hebben over opmeten van afstanden en we met Erik in de klas natuurlijk een tekort aan lineaaltjes hadden. Ik zal Erik eens vragen hoe hij het heeft opgelost. Toegevoegd na 1 minuut: lineaal was ook 'onbreekbaar'.

Ieder weldenkend mens kamt met een kam en gaat hem niet buigen. De achterliggende bedoeling is dan ook,dat hij tijdens normaal gebruik niet zal breken.

Het lijkt mij alleen bij normaal gebruik is deze onbreekbaar. En niet bij bruut geweld. Nee hier kan je niet mee terug ook gezien het bedrag je er voor uitgeef.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100