Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (1)

Agar-Agar

Agar-Agar is een vegetarisch geleermiddel, dit in tegenstelling tot gelatine dat wordt gewonnen uit dierlijk slachtafval. Agar-Agar wordt algemeen gebruikt in Azië, maar wordt nu ook steeds meer gebruikt in Europa en Amerika als vervanger van gelatine. Bij gelatine begint het gelerings-proces pas bij een temperatuur onder de 20 °C. Alleen al om die reden is het gebruik ervan in de tropen ongeschikt.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Agar_(bindmiddel)

http://eten-en-drinken.infonu.nl/producten/29237-agar-agar-een-aziatisch-alternatief-voor-gelatine.html
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding