Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Welke werk kan ik het besten doen met m'n Niveau Theoretisch ? Ik had wel iets gehoord van een beroep genaamd vliegtuigen controleren ?

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
503

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Met je diploma van de theoretische leerweg kun je nog niet zo heel erg veel, je zult door moeten leren om je in een vak te specialiseren. In het voorbeeld dat je geeft, zul je eerst naar het MBO óf de Havo moeten om daarna door te kunnen leren.

Om Vliegtuig(onderhouds)monteur te worden dient men allereerst een niveau-2 MBO opleiding te volgen in de richting Vliegtuigonderhoudsmonteur Metaal. Na afronding van deze opleiding van twee jaar kan er gekozen worden voor een meer specialistische MBO niveau-3 vervolgopleiding, maar het kan ook zo zijn dat de Onderhoudsmonteur geheel werkzaam gaat worden in de luchtvaartsector.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Gewoon ergen solliciteren wat je leuk vind. Open sollicitatie brieven sturen en misschien kun je via de baas een leertraject volgen
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding