Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wat zijn nocisensoren?

Ik heb opgezocht bij google afbeeldingen ter verduidelijking, maar op de meeste afbeeldingen staat tekst in een andere taal.

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
1.7K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

http://www.wikifysio.nl/tag/nocisensoren/

en
Een aparte groep sensoren zijn de nocisensoren, zij zorgen voor pijn. Deze sensoren zijn geen vertaalmachientjes, ze vertalen geen taal, niet één soort informatie. Nocisensoren zijn meer een beveiligingssysteem. Ze waarschuwen als er beschadiging plaatsvindt, of als er grote kans is op beschadiging. In bijna elke taal kan een te grote prikkel pijn veroorzaken: heel fel licht, heel zuur, een flinke ruk aan je arm, een harde knal
bron: http://www.museumkennis.nl/nnm.dossiers/museumkennis/i006263.html
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Haha, je was net even wat sneller dan ik.
Plusje :D

Andere antwoorden (1)

Dit vind ik op google:

Een aparte groep sensoren zijn de nocisensoren, zij zorgen voor pijn. Deze sensoren zijn geen vertaalmachientjes, ze vertalen geen taal, niet één soort informatie. Nocisensoren zijn meer een beveiligingssysteem. Ze waarschuwen als er beschadiging plaatsvindt, of als er grote kans is op beschadiging. In bijna elke taal kan een te grote prikkel pijn veroorzaken: heel fel licht, heel zuur, een flinke ruk aan je arm, een harde knal.

Er is nog veel meer op google te vinden hoor, maar dan moet je zoeken op internet en niet bij de plaatjes.
Ik krijg hier alles in het Nederlands.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding