Hebben vleespenissen dan geen zwellichamen?

Bloedpenissen hebben zwellichamen en daardoor worden ze groter tijdens een erectie. En ik hoor dat een bloedpenis tijdens een erectie is nog niet zo groot als een vleespenis die niet geerecteerd is.

Weet jij het antwoord?

/2500

hier wordt het omschreven Voor de leifhebbers wat info van het web over een bloedlul of vleeslus. Ik vind het erg vreemd dat over het belangrijkste onderdeel van de man zo weinig wordt geschreven. Honderduizenden mannen in alleen Nederland hebben problemen met de penis, en dit aspect is vrijwel onbekend. Van internet: Maat In relatie tot de grootte van het menselijk lichaam is de menselijke penis groot in vergelijking met andere apen. Uit informele onderzoeken blijkt dat de gemiddelde lengte van de menselijke penis ongeveer 14 centimeter is in erectie, maar deze maat varieert sterk van man tot man. De lengte zowel als dikte van de penis in rust varieert zelfs nog meer, en bovendien is uit de lengte van de penis in rust niet de lengte van de penis in erectie af te meten: een man met een kleine penis in rust kan een bovengemiddelde lengte hebben van de penis in erectie. De omgekeerde situatie komt ook voor. Onder mannen wordt soms het begrip "bloedlul" en "vleeslul" gehanteerd. De bloedlul zal bij een erectie enorm in omvang en lengte toenemen. De vleeslul zal bij een erectie geen noemenswaardige verandering ondergaan en zal qua omvang vrijwel hetzelfde blijven. De afmetingen van de penis (dan wel het veronderstelde gebrek daaraan) zijn een bron voor allerlei ongewenste reclame waarin penisverlenging wordt aangeprezen op talloze manieren, die zelfs op deze pagina geregeld toeslaat (en direct wordt verwijderd).

Bronnen:
http://www.erectiestoornis.nl/vragen/threa...

Onder mannen wordt soms het begrip "bloedlul" en "vleeslul" gehanteerd. De bloedlul zal bij een erectie enorm in omvang en lengte toenemen. De vleeslul zal bij een erectie geen noemenswaardige verandering ondergaan en zal qua omvang vrijwel hetzelfde blijven. Dat laatste heeft natuurlijk niets te maken met het wel/niet hebben van zwellichamen maar wel met impotentie.

Bronnen:
http://www.erectiestoornis.nl/vragen/threa...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100