Kan je scheten laten als je dood bent?

???

Weet jij het antwoord?

/2500

Niet uitjezelf

Ik weet niet of het waar is maar er wordt gezegd dat als je sterft je alles laat gaan.

Niet zoals wanneer je levend bent: dan ontspan je bewust je kringspier. Maar als je dood bent, kunnen er nog wel gassen zitten/ontstaan in je darmen, en als je een dood lichaam bijvoorbeeld omdraait, kan dat gas ontsnappen omdat de kringspier niet meer aangespannen is. Dus scheten laten nee, maar er kan wel lucht ontsnappen.

tuurlijk niet

Bronnen:
je eet toch niks!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja want je darmen werken nog even om al je uitwerpselen weg te halen. Dus kunnen er ook scheten ontstaan

het verhaal wat te ronde gaat is dat als je komt te overlijden je alles laat gaan dus ontlasting en urine , alleen is de vraag of dat waar is , ik heb ook gehoord dat ze je anus dichtnaaien , maar hoe dat precies zit weet ik niet.

ja dat kan maar niet uit jezelf. in je darmen zitten gassen die door bacteriën worden gemaakt. dit kan nog even doorgaan als de persoon is overleden. zou je de persoon dus op pakken om te wassen en je oefent druk uit op de darmen op welke manier dan ook kan het gebeuren dat er wat gas ontsnapt. normaal gaan gassen naar het hoogste punt van het lichaam. als je nog leeft komen de gassen door peristaltische bewegingen van de darmen naar de 'exit'. toen mijn vader overleed liet hij zijn urine lopen. niet zo gek want het laatste wat hij zei was 'ik moet plassen, help me even'. bij het intreden van de dood ontspannen je spieren dus dan loopt het weg. als je leeft en controle hebt over de pieren houden ze dit tegen. Toegevoegd na 36 seconden: pieren??? Spieren dus

Je sluitspier ontspant zich als je dood bent en de opgehoopte gassen ontwijken dan spontaan. Ja dus,

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100