wie weet hoelang het duurt tot alcohol en wiet niet meer in het bloed te vinden is met een bloedtest???

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ok, je hebt antwoorden over alcohol, dus daar ga ik verder niet op in. Helaas duurt het beduidend langer voordat wiet niet meer te traceren is in een bloedtest. Dit kan te vinden zijn tot 6 weken na wiet gebruik. Denk dat je je daar alleen zorgen over hoeft te maken (indien nodig) als een bloedtest speciaal voor drugscontrole afgenomen wordt.

Dat ligt volgens mij aan de hoeveelheid, maar tenminste 8 uur naar mijn weten voor maar een beetje. Dus als het met controles te maken heeft, gewoon niet doen.

De hoeveelheid alcohol in het bloed kan van mens tot mens verschillen. Maar over het algemeen kun je ervan uitgaan dat het ruim drie uur duurt voordat een groot glas wijn door je lichaam is verwerkt en twee uur voordat één biertje is verwerkt. Hierbij kan er verschil zitten in de alcoholwaarden in het bloed vergeleken met de ene of de andere persoon. Medicijngebruik kan van invloed zijn op het alcoholgehalte in het bloed, maar ook de leverfunctie, je metabolisme en of je goed tegen alcohol kan of niet. Ook kunnen de alcoholwaarden in het bloed afhankelijk zijn of je hebt gegeten, of je snel gedronken hebt en of je lichamelijk gezond bent.

Bronnen:
http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/divers...

Aanvullend op eerdere antwoorden; ook al gebruik je zelf geen wiet, maar ben je in een omgeving waar veel wiet gerookt word én je hebt een bloedonderzoek, dan kunnen ze alsnog de werkende stof (dacht THC ofzo??) terug vinden in het bloed.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100