Volgend jaar weer als laatste zomervakantie?

Dit jaar waren wij in zuid-Nederland als laatste aan de beurt met de schollvakanties. We hebben nu dan ook nog ruim 2 weken te gaan.
Nu ben ik alvast aan het kijken voor volgend jaar (ivm de vakantie verdeling met mijn ex voor de kids) en zie dat we in zuid weer als laatste aan de beurt zijn. Hoe werkt die verdeling precies? Hoe wisselt noord- midden en zuid elkaar af met eerste middelste en laatste?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het is: Twee jaar als eerste groep Eén jaar als tweede groep . Daarna twee jaar als derde groep. Dan één jaar als tweede groep Dan weer twee jaar als eerste groep Dan weer één jaar als tweede groep Dan weer twee jaar als derde groep Etc. Toegevoegd na 4 minuten: Zie ook de link van postbus 51

Bronnen:
http://www.postbus51.nl/nl/home/themas/ond...
Jarenlange samenwerking met basisscholen

Normaal gesproken kun je van het volgende uitgaan: 2 jaar als eerste, 2 jaar als middelste, 2 jaar als laatste, 2 jaar als middelste, 2 jaar als eerste, enzovoort. Als jullie dit jaar de eerste keer als eerste aan de beurt waren, dan volgend jaar wederom. Pas in zomer 2011 zullen jullie dan de middelste zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100