Wat kan de school doen aan diefstal op school (kleedkamer bij gymnastiek)?

wel, deze dinsdag is tijdens de les Lichamelijke opvoeding m'n jeans broek gestolen. Na dat hele verhaal hebben we nog steeds mijn broek niet terug. Maar ik denk niet echt dat de school er werkelijk iets aan doet?
waarmee moet'k er mee naartoe?
Het is echt geen pretje, en ik wil graag weten wat de school eraan kan doen ( eventueel een slot op de kleedkamers).

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een school kan diefstal niet helemaal uitbannen. En een slot op de kleedkamer kan een probleem zijn voor de veiligheid, als er brand uitbreekt moeten de vluchtwegen vrij zijn. Het enige dat jij kunt doen: aangifte doen bij de politie van diefstal. Alleen omdat het op school is gebeurd, betekent niet dat dit geen misdrijf is.

Iedereen ondervragen??

Bij de conciërge melden en vragen of er een vergoeding is voor diefstal uit kleedkamers op school

Zonder bewijs kan een school helaas maar weinig doen behalve wat vragen stellen. Sommige scholen plaatsen camera's als er te veel incidenten gebeuren maar zoals je je wellicht voor kunt stellen is dat geen optie voor een kleedkamer. De school kan hier echt heel weinig tegen toen. Uiteindelijk ben jij slachtoffer maar de school is niet de dader.

Bij ons op school worden de deuren van de kleedkamers afgesloten en je waardevolle spullen kun je in een bak doen in de zaal

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100