Waar in de speelgoedbranche zitten de rijke lui?

ik bedoel ook, wat is de soort job in de speelgoed branche die geld oplevert?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De bedenker /producenten van games en consoles zijn de grootverdieners in speelgoedland

Ik denk dat de speelgoed branche niet veel verschilt met de andere branches op dit punt, als ik jou vraag lees. Echt goed geld word er verdient door de eigenaren en de mensen die de managementfuncties bekleden. Hoe meer verantwoordelijkheid, hoe hoger de beloning geld vaak.

Produktie, voor weinig geld aan materialen dure produkten maken en verkopen.

spelletjes ontwikkelen voor de pc. Ze kosten voor de klant een vermogen. Lego, duplo iets wat vroeger is uitgevonden en al die jaren blijft het speelgoed wat verkocht wordt. (ach had mijn opa dit maar uitgevonden). Of gewoon als burger iets ontwikkelen wat gigantisch gaat lopen denk aan pokemon kaarten, leuk bordspel.

De rijke lui zitten altijd aan de knoppen; tegenwoordig dus vaak in hedge-funds, ze eisen meer winst en doen daar niets voor. Dat geld voor iedere branche waar voldoende geld in om gaat.

Zeker de uitvinder niet want die als blij dat hij zijn investering kan recupereren. De gevestigde grote spreelgoedfabricanten als mattei, lego, playmobiel zijn met het klassiek speelgoede de grote winstmakers. Interessant is de jaarlijkse beurs in Nurenberg en Berlijn.

Vrienden van mij zijn de eigenaars & bedenkers van het spel Jenga. En geloof me.. als je eenmaal een succesvol spel in de markt hebt gezet waar je de bedenker van bent, dan kan je achterover gaan leunen. (Deze mensen wonen nu bij Oxford op een groot landgoed)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100