Is een bedrijf ,eventueel financieel, verantwoordelijk voor slecht uitgevoerde diensten van de door het bedrijf ingehuurde contractors?

Het gaat hier om een woningstichting die geen verantwoording wil nemen voor o.a. een slecht gemonteerde lift die steeds buiten werking is,een slecht gemonteerde boiler etc. De stichting stelt dat dit allemaal buiten de invloedssfeer van de hen ligt omdat daar een extern bedrijf voor is ingehuurd dus de stichting meent daar niet verantwoordelijk voor te zijn.

Weet jij het antwoord?

/2500

Als de stichting opdracht heeft gegeven zijn ze er wel degelijk verantwoordelijk voor. Ik begrijp het overigens niet zo goed, dat de stichting akkoord gaat met ondeugdelijk werk van de mensen die zij inhuren. Zij willen toch ook waar voor hun geld?

Die bedrijven voeren dat werk niet op eigen houtje uit. Ze hebben daar opdracht voor gekregen en die zal van de woningstichting afkomstig zijn. In je huurcontract zijn ook servicekosten berekent voor bv gebruik/onderhoud van de lift e.d. Dien een officiele klacht in ze hebben vast een klachtencommissie ondersteun dat bv door middel van een soort flyer te maken,die bij medebewoners in de bus doen waarop ze kunnen tekenen bv Of ze allemaal langs gaan vragen voor handtekening bv Ook kan je de huurcommissie om raad vragen wat te doen. Succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100