Is er in Nederland een uitreiking voor het meest nutteloze product en zo ja wat is dat product dan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Niet voor het meest nutteloze product maar wel voor de meest misleidende. Het "witte brood" van Blue band het gouden windei gekregen als "Grootste misleider van 2011" Als bruin brood is dit product misschien ook wel nutteloos. ;-) http://www.evmi.nl/nieuws/marketing-sales/10152/blue-band-witbrood-'grootste-misleider'.html Ik weet wel wat het meest nutteloze apparaat is. (ter fun) Zie filmpje:

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=Z86V_ICUCD4

Nee, ik geloof niet dat zoiets er is, maar wat mij betreft zijn roddelbladen knap nutteloze dingen. Maakt mij echt niet uit welke bekende Nederlanders het met elkaar doen en hoef ook niet te lezen welk leed er is als ahum, sterren koppel X uit elkaar gaan, echter, de hoeveelheid van die bladen en oplages bewijzen dat het toch geen nutteloos product is, (voor mij misschien wel, maar niet in zijn algemeen) dus dat maakt een nutteloos product lastig te definieren.

hier een artikel in de nrcnext over de meest nutteloze uitvindingen/producten aller tijden ( lijstje van de NY daily ) . Flink nutteloos allemaal.

Bronnen:
http://www.nrcnext.nl/blog/2010/05/18/wat-...

Ik weet niet of er in Nederland een prijsuitreiking is voor het meest nutteloze product. Maar er is een woord voor nutteloze uitvindingen: chindogu. Daar heb ik bij deze vraag uitgebreid over geschreven en voorbeelden gegeven: http://www.goeievraag.nl/vraag/uitvinding-onzinnig-gebleken.58199

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100