Ik heb een wajong uitkering en wil graag rond de 295 euro in de maand bijverdienen wat voor baantje zou ik kunnen nemen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Een weekend baantje

Dat ligt er maar aan waarom je een Wajong uitkering hebt. Ga je met een flinke lichamelijke beperking vakken vullen, dat kun je je lelijk in je voet schieten. Overleg met je arbeidsdeskundige van het UWV, dit voorkomt dat je werk gaat doen die haaks staat op je beperking en je klachten/beperkingen kan doen toenemen. daar zit niemand op te wachten. Ik ken iemand die met Wajong (lich. beperking) jaren als lasser (!!) gewerkt heeft. Hij heeft daardoor de ernst van zijn handicap onomkeerbaar beinvloed. Het is een trieste zaak dat je door je ijver jezelf schade toebrengt. Zie dit dus te voorkomen. Wel is passend werk sterk bevorderend voor je welzijn en sociale leven, dus moet je mijn antwoord niet zien als een advies om achter de geraniums te gaan zitten!

Dat ligt eraan wat je allemaal nog kunt! Maar ik dacht meteen aan een callcenter bijvoorbeeld. Daar plan je zelf je werkdagen en tijden in (bij de meeste callcenters), en je hoeft natuurlijk niet veel te bewegen! Dan moet je natuurlijk wel van bellen houden en goed gebekt zijn, maar het verdient goed in ieder geval!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100