Hoe oud moet je zijn om de opleiding `beveiliger` te volgen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik zie 4 antwoorden die allemaal niet kloppen. Het correcte antwoord is dat het niet uitmaakt. Het enige dat uitmaakt is dat je een niveau 2 vmbo opleiding hebt en op de eerste dag van je stage 18 jaar bent. Als je bijvoorbeeld via een bedrijf een BBL opleiding gaat doen kan je pas beginnen als je 18 bent. Ga je echter de BOL variant doen kan je beginnen als je dus op je eerste stage dag 18 zou zijn. Had mijn eerste jaar ook genoeg mensen die nog 17 waren :) Toegevoegd na 31 minuten: De eerste zin bedoel ik trouwens niet gemeen hoor ^^ Moest het alleen even kwijt.

Als het goed is kan je na de middelbare school de opleiding beveiliger volgen. Je kan informatie vinden bij de politieschool (mondriaan in denhaag) Ik heb daar ook mijn opleiding gedaan ik was toen 20.

Op het MBO kan het als je 16 bent en minimaal een VMBO Kader opleiding vooraf hebt gehad.

Dit is een MBO-opleiding. Normaalgesproken moet je minstens 16 zijn om hierop toegelaten worden. Als je dat niet bent kun je contact opnemen met de school. Mogelijk willen zij hier van af wijken.

op het roc kan je vanaf je 16e en met vmbo basis niveau 2 beveiliging doen mocht je kader hebben dan is het op sommige roc's ook mogelijk niveau 3 te volgen maar niveau 3 wordt niet op elke roc aangeboden

Dit antwoord heeft nog niemand gegeven denk ik. Dat kan vanaf 17 jaar als je een bol variant op het mbo niveau doet, je loopt op school een soort praktijk simulatie. Vanaf 18 jaar mag je stage lopen bij een bedrijf.

Vanaf 17 jaar. Zodra je 18 bent mag je daadwerkelijk als beveiliger werken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100